Den bedste forbindelse
til alle dine enheder

Denne trådløse dual-band router (D-Link DIR-842 AC1200) er rigtig velegnet til dig, som bor i etageejendom eller i et tæt bebygget område. Med understøttelse for både det traditionelle 2.4GHz bånd (som understøttes af alle, PC´er, tablets, telefoner) samt det nye 5GHz bånd, er du altid sikret fuld udnyttelse af din internetforbindelse.

De 4 simultane antenner giver dig en fantastisk rækkevidde, og trådløse hastigheder helt op til 800 Mbit/s. Routeren har endvidere 4 stk. Gbit-porte og understøtter 802.11ac standard - the next generation of Wi-Fi.

Bestiller du den fra hos os, gør vi den klar for dig.
Alt du skal gøre er at tilslutte den.

Bestil

799,-

Den nemme løsning.
Vi sætter den op i dit hjem

Har du brug for hjælp med tilslutning? Vi kan sende en sød tekniker ud som tilslutter din nye router for dig, så den er klar til brug. Kun 995 kr.
Bestil ved at kontakte os på telefon 70 27 70 67

Prisen dækker op til 1 times teknikerhjælp på adressen.
Efterfølgende hjælp faktureres med 495,- pr. påbegyndt time.


Bestil

Sådan får du mest
ud af dit trådløse netværk

Når du har opsat et trådløst netværk, er der mange faktorer, der spiller ind på dækningen. Dit trådløse netværk er følsomt, og kan nemt blive forstyrret af mange elektroniske ting - det kan også være at din router ikke understøtter den hastighed der sendes igennem. Men med lidt tilpasninger kan du i mange tilfælde forbedre hastigheden, rækkevidden og stabiliteten.

Læs vores guide "Gode råd om brugen af trådløse netværk" så din nye router kommer til at fungere optimalt.

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Marielundvej 43B, DK-2730 Herlev
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik