Wizer ApS er under konkursbehandling

Den 23. november 2023 blev Wizer ApS sat under konkursbehandling af Skifteretten i Kolding.

I august 2023 indgik BOLIG∙NET en aftale med Wizer om at overtage driften og kundesupporten for den gruppe af kunder i Wizer ApS, som har forudbetalt internet for en periode. Selve den økonomiske forpligtelse med at levere internet i den aftalte periode vedblev hos Wizer Aps og er et mellemværende mellem kunderne og Wizer ApS.

Wizer konkurs
Hvad betyder det?

Aftalen skulle alene sikre at disse kunder fik leveret en fantastisk internetforbindelse og kundeservice, som Wizer ikke havde mulighed for. De økonomiske relationer forblev et forhold imellem kunden og Wizer, og BOLIG∙NET har altså intet at gøre med det mellemværende.

Desværre kan vi konstatere, at Wizer har indgivet en egenbegæring til skifteretten i Kolding, hvilket betyder at selskabet ønsker at erklære sig konkurs. Det betyder, at de forbindelser vi servicerer for Wizer, ikke længere betales, hvorfor udgangspunktet er at de skal lukkes.

Vi lukker dog ingen forbindelser, før vi har et komplet overblik over situationen. Vi er allerede i dialog med GlobalConnect, hvor vi i fællesskab prøver at finde en mindelig løsning på denne ulykkelige situation.

Alle henvendelser vedr. forudbetalinger skal rettes til konkursboet på wizer@skovadvokater.dk.

Vi kontakter de berørte kunder direkte på email, senest d. 29. november. Har du endnu ikke hørt noget fra os, kan det være fordi, vi ikke har den rette e-mail adresse, og du bedes derfor tage kontakt til os på kundeservice@bolignet.dk eller ringe på 70277067


Hvad betyder det for min forudbetaling?

BOLIG∙NET har alene indgået en aftale om at levere selve internettjenesten og kundeservice til dig på vegne af Wizer.
Wizer ApS har den økonomiske forpligtelse til at levere internet uden beregning til dig i den periode du har forudbetalt.
Dit mellemværende med Wizer skal derfor anmeldes til konkursboet. Du foretageranmeldelse i konkursboet på e-mail, ved at fremsende oplysninger om størrelsen på tilgodehavendet, herunder med angivelse af størrelsen på forudbetalingen, oplysning om antal måneder aftalen var gældende samt det antal måneder, der mangler at blive leveret.
Den udpegede kurator er Skov Advokater, og kravet skal sendes via email på wizer@skovadvokater.dk

Vores kundeservice kan desværre ikke besvare henvendelser om dette forhold.
Vi opfordrer derfor venligst til, at du undlader at ringe til os, medmindre du oplever problemer med din forbindelse.

Skal jeg selv gøre noget?

Bare rolig - Din internetforbindelse bliver IKKE lukket en af de nærmeste dage.
Hvis du har spørgsmål vedr. din forudbetaling, skal du kontakte konkursboet direkte.
Vi kontakter dig direkte på email, senest d. 29. november, med yderligere information om dit forhold hos BOLIG∙NET.
Har du endnu ikke hørt noget fra os, kan det være fordi, vi ikke har den rette e-mail adresse, og du bedes derfor tage kontakt til os på kundeservice@bolignet.dk eller ringe på 70277067.

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Tempovej 27, DK-2750 Ballerup
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik