Alle har noget
at snakke om

Med telefoni hos BOLIG·NET, kan du altid ringe, når du har noget på hjerte. Skaber en fastnettelefon tryghed for dig, snakker du som et vandfald eller har du behov for at ringe billigt til familie i udlandet? Vi har helt sikkert et abonnement der passer præcis til dine ønsker.


Tale

Forbrugsafregnet
Betal kun for den tid du snakker.

0 kr. pr. md

Læs mere

Min. pris første 6 mdr.: 190 kr.

Ren Tale

Snak så meget du vil til fastnet for en fast lav pris pr. måned.

49 kr. pr. md

Læs mere

Min. pris første 6 mdr.: 394 kr.

NYHED

Ren Tale Mobil

Snak så meget du vil til både danske fastnet- og mobilnumre.

99 kr. pr. md

Læs mere

Min. pris første 6 mdr.: 694 kr.

Nogle ting burde altid være lige ved hånden

En fastnettelefon løber aldrig tør for strøm. Der er altid dækning, du ved hvor den er og du kan trygt stole på den, hvis du har behov for kontakt. Med telefoni fra BOLIG·NET er denne tryghed nu blevet endnu billigere og endnu mere fleksibel.

Aldrig før har tryghed kostet så lidt

Priser -
der får dig til at ringe

Glemmer du tiden, når du sidder med veninden i røret og timerne bare går? Eller har du familie i udlandet, og vil have det hele med uden at skulle tænke på at begrænse dig? Med telefoni fra BOLIG·NET får du de billigste priser, uanset om du ringer inden- eller udenfor Danmarks grænser.

Se hvor billigt du kan ringe

Hos os er
ekstraudstyr gratis

Ekstraudstyr er det, der adskiller en ting fra mængden, og gør den en tand mere lækker og uundværlig...og dyrere. Vi har afskaffet ekstraudstyret og gjort det til standard i alle vores abonnementer. Du får et hav af tjenester, som gør din hverdag lettere og din telefonoplevelse mere inspirerende, helt gratis.

Se her hvad du får med helt gratis

Gør din fastnettelefon mobil

Kunne du tænke dig at tage din fastnettelefon med dig når du forlader hjemmet og samtidig ringe gratis til alle andre fastnettelefoner? Med en Softphone-App til din smartphone, får du dit fastnetnummer med på mobilen, og ringer til samme laver priser, som du kender fra din fastnettelefon.

Læs mere og download App'en
Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Roholmsvej 8, DK-2620 Albertslund
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik