Gør din fastnettelefon mobil

Softphone til din smartphone

Med en softphone App på din mobiltelefon, gør du din fastnettelefon mobil. App'en giver dig mulighed for at bruge din mobiltelefon som om den var en fastnet, og du undgår derfor dyre mobiltakster og ringer i stedet til samme lave priser, som hvis du brugte din fastnettelefon.

Samtidig får du fleksibiliteten ved at kunne modtage dine fastnetopkald, også når du ikke er hjemme. Din softphone App vil nemlig ringe på samme tid, som din fastnettelefon, og du vælger selv hvor du vil besvare opkaldet.

Acrobits Softphone App

Det eneste du skal gøre, er at downloade en Softphone App til din smartphone og registrere dit BOLIG·NET telefonabonnement på den. Så er du kørende!

Vi har testet en lang række Softphone-applikationer, og har rigtig gode erfaringer med "Acrobits Softphone". Vi kan derfor stærkt anbefale dig at installere denne applikation og få endnu større fordele af dit telefoniabonnement hos BOLIG·NET.

Acrobits til iPhone
Acrobits til Android

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Tempovej 27, DK-2750 Ballerup
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik