Vi vil gerne hjælpe dig

Driller opsætningen af din router eller telefonadapter du har købt hos BOLIG·NET, vil du ændre hastighed eller har du spørgsmål til dit abonnement. Så chat med os, skriv en mail til kundeservice@bolignet.dk eller ring til os på telefon 70 27 70 67.

Kontakt os her

Driller teknikken dig

-og har du brug for assistance?

Ved du ikke hvem du skal spørge - og hvem der kan komme og hjælpe dig, med tilslutning af din internetforbindelse, din router, din telefonadapter eller opsætte din mail?
Fortvivl ikke - du kan bestille din helt egen personlige tekniker.

Læs mere om personligt tekniker besøg

Spørg bare
- eller find svarene her

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål til vores kundeservice omkring internet forbindelser. Du kan blandt andet læse om, hvordan du tilslutter dig, hvordan du håndtere din router, opsætning af mail adresser mv.

Find svaret på dit spørgsmål her

Går det hurtigt nok?

Med vores hastighedstest kan du teste hastigheden på din internetforbindelse. Hastighedstesten er optimeret til bredbånds-forbindelser, men kan også bruges til de hurtige fibernet- og boligforeningsforbindelser.

Test din hastighed

Fjernsupport
- så er hjælpen nær!

Forstår du ikke hvad teknikeren vil have dig til? Ved du ikke hvad du skal trykke på og er du bange for at gøre noget forkert?. Lad en af vores kompetente teknikere fjernstyre din computer, og foretage de nødvendige ændringer, mens du følger med på skærmen.

Læs mere om muligheden for fjernsupport

Selvgjort er velgjort

mit.bolignet.dk

Med et BOLIG·NET abonnement får du adgang til mit.bolignet.dk, som er et selvbetjeningsunivers, der giver dig fuldt overblik over alle dine abonnementer hos BOLIG·NET samt en masse spændende muligheder.

Læs mere om mit.bolignet.dk

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Roholmsvej 8, DK-2620 Albertslund
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik