"Der var engang..."

Det hele startede i Top-House på Nørrebro i 2001, hvor stifterne Anders og Torstein boede. Begge var allerede involverede i IT-branchen og fik den geniale idé, at de ville skabe en fælles internetløsning til foreningens 179 beboere baseret på et hurtigt foreningsnetværk i stedet for langsomme og ustabile bredbåndsforbindelser.

Det blev hurtigt en stor success hos beboerne i Top-House, og vakte stor opsigt i de omkringliggende foreninger som også ville have samme løsning til deres forening og dette blev startskuddet for BOLIG·NET.

...fra Nørrebro til
hele Danmark...

Frem til 2008 koncentrerede BOLIG·NET sig om at levere hurtige, enkle og billige bredbåndsløsninger til foreninger. Som årene gik, blev vi dog opmærksomme på at beboere udenfor boligforeninger, blev efterladt i stikken med dyre og dårlige forbindelser.

I 2008 startede den vilde fiberudrulning, og BOLIG·NET udvidede forretningen til også at kunne levere lynhurtigt fibernet til private husstande på Sjælland, Lolland-Falster og Fyn.

År 2010 blev året hvor BOLIG·NET blev landsdækkende med bredbånds- og telefoniløsninger til alle Danmarks beboere.

...fremtiden er lys

Den oprindelige forretningsidé var at tilbyde unikke løsninger med enkle, lynhurtige og stabile internetforbindelser, på en måde som ingen andre kunne. I dag, 11 år senere, er dette stadig vores overbevisning, som vi dagligt arbejder hårdt på at forfølge.

Vores mangeårige erfaringer, har gjort os til det vi er i dag - en veletableret specialist i levering af internet- og telefoniløsninger. Vi sætter en ære i at levere enkle og brugervenlige produkter, der ikke blot lever op til nutidens krav, men også fremtidens behov.

Det er vores kunders garanti for, at de altid har adgang til det sidste nye - og aldrig forældes.

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Roholmsvej 8, DK-2620 Albertslund
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik