Norlys byder BOLIG·NET velkommen på fibernettet

Internetudbyderen BOLIG·NET får nu adgang til Norlys’ fibernet. Samarbejdsaftalen blev underskrevet i sidste uge og gør det muligt for den ambitiøse udbyder at tilbyde sine produkter til flere end 600.000 jyske adresser.

BOLIG·NET har indtil nu primært haft fokus på Sjælland, hvor virksomheden med stor succes har leveret internetløsninger til både boligforeninger og private husstande. Virksomheden vil bruge det nye samarbejde med Norlys som springbræt til at blive landsdækkende, og direktør Anders Kjærgaard Jørgensen forventer, at aftalen vil øge forretningens omfang markant.

...fremtiden er lys

"Samarbejdet med Norlys passer rigtigt godt ind i vores vækststrategi. Vi har i de seneste år gearet virksomheden, organisationen og vores måde at gøre tingene på, så vi er i stand til at levere lynhurtigt internet til en særdeles attraktiv pris – uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice.

- Det er det koncept, vi glæder os til at tilbyde mange nye kunder i Norlys’ markedsområde, og som vi vil bruge til yderligere ekspansion mod vest.

- Vi går en meget spændende fremtid i møde og ser frem til en styrket position på et bredbåndsmarked, hvor tendensen går mod enkle og overskuelige produkter, højere hastigheder og god kundeservice. Og det er netop de områder, vi er stærke på",
udtaler Anders Kjærgaard Jørgensen.

"BOLIG·NET har en spændende profil"

Norlys er i fuld gang med at etablere et højhastighedsinternet, der dækker det meste af Jylland, og som kan blive tilgængeligt for alle leverandører af indhold. Aftalen med BOLIG·NET er endnu et skridt på denne rejse. Norlys etablerer fibernet hos 50.000 nye adresser i 2020 og senest i 2023 vil samtlige adresser i ejergeografien have adgang til højhastighedsbredbånd.

Vi er meget tilfredse med, at BOLIG·NET også vil deltage i vores fibersamarbejde. BOLIG·NET har en spændende profil, og aftalen er et tydeligt bevis for, at der er plads til alle udbydere uanset størrelse på vores åbne fibernet. Og er samtidig helt i tråd med vores ønsker om større adgang for flere til et bredere udvalg af internet- og tv-produkter.

Vi har nu etableret fibernet i et område, som arealmæssigt dækker knap 40 pct. af Danmark, og vi har hele tiden haft som målsætning at åbne fibernettet for alle interesserede. Derfor glæder vi os ekstra meget over at kunne byde BOLIG·NET velkommen som en del af vores fælles fiberprojekt"
, fortæller Kristian Freisleben, som er chef for Wholesale i Norlys.

OpenNet - Fremtidens
wholesale platform

Det er OpenNet, den uafhængige brancheplatform, som blandt andet skal levere IT-platform til samarbejdet. Her glæder direktør Henrik Møller Nielsen sig over, at kunderne på Norlys’ fibernet nu får endnu et attraktivt produkt at vælge imellem.

"OpenNet har lagt et stort arbejde i at skabe en enkel og stærk wholesale platform, som bindeleddet mellem netejere og indholdsudbydere. Åbne fibernet og OpenNet er et perfekt match, og både store og små aktører kan nu få adgang en løsning, som giver mening både for selskaberne og for alle de forbrugere, som får adgang til fibernettets mange muligheder", udtaler han.

Parterne forventer, at de første BOLIG·NET kunder vil være på Norlys’ fibernet i efteråret 2020.

For yderligere information:
Anders Kjærgaard Jørgensen, direktør i BOLIG·NET A/S, tlf. 28957958
Kristian Freiesleben, chef i Norlys Wholesale, tlf. 23604009
Henrik Møller Nielsen, direktør i OpenNet A/S, tlf. 91151515

Hent PDF-version af pressemeddelelsen

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Roholmsvej 8, DK-2620 Albertslund
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik