BOLIG·NET Mobil
- med data og fri SMS

Med en pakke får du det hele til en rigtig god pris. Du kan frit vælge imellem pakkerne som alle har både taletid, data og fri SMS/MMS.

Som noget nyt tage alle mobilpakker med rundt til de i alt 27 lande, og anvende hele din tale-, sms og mms pakke, samt en andel af datapakken i EU.

 • Alle pakker kan nu bruges både i DK og 27 EU lande
 • Bedste dækning med Danmarks stærkeste mobilnet
 • Gratis adgang til 4G data-netværk (op til 71 Mbit/s)
 • Ingen binding - vi vil kun have tilfredse kunder
 • Ring gratis til andre BOLIG·NET mobiler
 • Få adgang til film og tegneserier til en god pris


Se vores abonnementer her


Lidt om vores mobiltelefoni

Med en pakke får du det hele til en rigtig god pris.
Du kan frit vælge imellem pakkerne som alle har både taletid, data og fri SMS/MMS. Har du brug for mere data, så kan du altid tilkøbe ekstra ved at logge ind på Selvbetjeningen.

Oprettelsen koster 50 kr.
De inkluderet timer og den efterfølgende taletid er minuttakseret. Du betaler kun for de dage i måneden, hvor du er kunde hos os. Pakken bliver trukket den
1. i måneden og gælder frem til den 30. i måneden.


Priser for forbrug udover pakken er:
 • Taletid: 48 øre/min.
 • Data: 35 øre/MB


 • Hastigheden på netværket:
 • 3G: Den forventede gns. download hastighed er mellem 2 og
  20 Mbit/s. og upload hastighed er mellem 1 og 4 Mbit/s.
 • 4G: Den forventede gns. download hastighed er mellem 8 og
  71 Mbit/s og upload hastighed er mellem 2 og 43 Mbit/s.

 • Mit data er opbrugt
  Da prisforskellen mellem de forskellige pakker er så lille, er det ikke muligt at lave et datatilvalg, som prismæssigt vil være fordelagtigt. I stedet bør du overveje at opgradere til næste pakke. Har du allerede en Mobil 50 pakke, kan du tilkøbe data for ,- pr. måned.

  Alternativt kan du vælge at få lukket for dataforbrug resten af måneden eller at blive forbrugsafregnet med 35 øre/MB for dataforbruget udover pakken.

  Inkluderede lande i EU pakkerne
  Belgien, Bulgarien, Cypern (Græsk), England, Estland, Frankrig, Finland, Gibraltar, Grækenland, Holland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Nordirland, Norge, Polen, Portugal, Rumænien, San Marino, Schweiz, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Spanien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Wales og Østrig.

  Få det fulde overblik over abonnementer, priser og meget andet ved at klikke her

  Mobilt bredbånd

  Vi ved, at du har behov for at kunne være på nettet uanset hvor og hvornår. Måske har du endda allerede en stabil og hurtig BOLIG·NET forbindelse derhjemme, og vil gerne have "os" med på tur?

  BOLIG·NET Mobil Bredbånd giver dig hurtig adgang til internettet, når du er på farten. Vi har 5 forskellige abonnementer, alt efter hvor meget data du har brug for.

  Læs mere om BOLIG·NET Mobilt Bredbånd

  En del af noget større

  BOLIG·NET Mobil er lavet i samarbejde med MobileValue, for at kunne tilbyde fordelagtig mobiltelefoni og mobilt bredbånd til BOLIG·NETs kunder. Vi anvender Telias netværk, der i dag er lagt sammen med Telenors netværk og det er blevet til Danmarks bedste netværk.

  Se hvordan vi dækker i dit område

  Tak fordi du ønsker at bestille et
  "BOLIG·NET Mobil"-produkt.


  Dit nye mobilprodukt kan bestilles online og oprettes med det samme, og derfor viderestilles du nu til "BOLIG·NET Mobil" siden, hvor du kan færdiggøre din bestilling. God fornøjelse!

  OK
  Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
  Roholmsvej 8, DK-2620 Albertslund
  Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik