Hurtigt bredbånd til landområderne

Ellested Nettet startede i 2012 og dækker nu området fra Rolfsted til Svindinge på Østfyn med hurtigt bredbånd gennem luften. Udbredelsen af hurtigt internet gennem luften er i hastig vækst, fordi man med lavere investeringer kan levere hurtigt internet i områder hvor fiberselskaberne ikke har nogen interesse.

BOLIG·NET går nu aktivt ind på dette område, og vi kan med glæde meddele at Ellested Nettet er solgt til BOLIG·NET A/S, med mere end 17 års erfaring med drift af internet til boligforeninger og private. Synergierne mellem de to selskaber skal udløse hurtigere bredbånd til endnu flere danskere.

Hvordan foregår det?

Løsningen bygger på en point to point teknologi, hvor signalet sendes gennem luften via parabol til en antenne placeret i en sammenslutning af boliger der ønsker hurtigt internet.

BOLIG·NET er med denne trådløse teknologi i stand til at sende 100 Mbit over afstande på op til 15 km., og kan dermed nå husstande hvor det nærmest er umuligt at få hurtigt internet via en traditionel løsning med nedgravet fiberkabel fordi fiber på lange strækninger kræver markant større investeringer.

Vi tager gerne dialogen med både små og store geografiske områder for at tilbyde hurtigt bredbånd i tråd med politikernes vision om hurtigt bredbånd til alle i 2020.

Hvem er manden bag?

Jesper Kirkholm Madsen er stifter af Ellested Nettet (samt tidligere ansvarlig for foreningssalg i TV branchen), og er i samme forbindelse tiltrådt som salgschef i BOLIG·NET. Udover rollen som salgschef, vil Jesper være med til at sikre den fortsatte drift og udvikling af den trådløse løsning vi nu kalder BOLIG·NET WIFI.

Hvis du ønsker at høre mere omkring løsningen, er du velkommen til at tage fat i os på tlf.:
70 27 70 67 eller mail: info@bolignet.dk

Ellers kan du læse mere om Ellested Nettet her

Ring til os på 70 27 70 67 eller skriv en email til info@bolignet.dk
Marielundvej 43B, DK-2730 Herlev
Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, tracking og personalisering af indhold. Læs mere om cookie-politik